Laatste nieuws

 11-11 bal

10 November is het weer zover. Het 11-11 bal zal los gaan barsten. Een avond vol activiteiten. Zo zullen zowel de jeugdprins(es) en de Prins Carnaval voor het seizoen 2018/2019 onthult worden. Ook zal het beste carnavalslied van traaie weer gekozen worden tijdens de Festivalaaf. Al dat leuks wil je niet missen natuurlijk! Kom daarom zaterdag 10 november vanaf 19.30naar de Gouwe en feest met ons mee!


Carnavalsroute op zondag

Wij hebben jullie hulp nodig!

Uit diverse evaluaties, zowel intern als extern, en de feedback van vele andere lezen en horen wij dat de route van de Grote optocht op zondag te lang is en dat daardoor de optocht ook te lang duurt.

Daardoor willen wij nu eigenlijk de keuze bij jullie wegleggen. Welke van de 3 routes heeft jullie voorkeur, toch de oude route of 1 van de 2 andere routes.

Maak je keuze bekend via onderstaande link.

Carnavalsroute

Alvast bedankt.


Aanmelden Jeugdraad

Als het goed is zijn vandaag de inschrijfformulieren uitgedeeld op de scholen in Terheijden, zit je nou niet op school in Terheijden maar woon je er wel en wil je, je toch aanmelden voor de Jeugdraad, klik dan hier voor het inschrijfformulier.


Nieuw seizoen

We zijn weer begonnen!! We zijn weer gestart met alle voorbereidingen voor het nieuwe carnavalsseizoen. Het eerste op de agenda is het 11-11 bal met de onthulling van de nieuwe jeugdprins(es), het Festivalaaf en ook nog de onthulling van de nieuwe Prins Carnaval voor 2018/2019. Je kan je nog inschrijven voor Festivalaaf en hou de site en Facebook in de gaten voor het aanmelden voor de Jeugdraad.