Laatste nieuws

Wat een top weekend!!!

Lovende reacties in de pers (zie BNDeStem en KijkopDrimmelen), lovende reacties vanuit het dorp en lovende reacties van de vereniging. Een zeer gemeend dank je wel aan alle mensen die de afgelopen drie dagen naar de Gouwe zijn gekomen, die gesauweld hebben, die opgebouwd hebben, die het geluid en licht verzorgd hebben, die voor de make-up hebben gezorgd en iedereen die ik nu nog vergeet. Na op vrijdag en zaterdag de dagwinst te hebben gepakt, is het onze debutant Ronald Lievens gelukt om ook gelijk Oppersauwelaar te worden. Ronald proficiat. Maar ik wil ook zeker de andere sauwelaars niet te kort doen, Miëlle Stoop, Ronald Kustermans,Storm Kustermans en voor de 30e keer Christ vd Diepstraten, ook jullie proficiat met dit fantastische sauwelweekend.

Verder nog een dikke proficiat aan het duo Fein en Gijn (Remco en Corné) om de zaal weer goed op te warmen en de dames van het V-team die ons gaan vertegenwoordigen bij BaronieTV, dus allemaal stemmen op liedje 12.

Klik hier voor de foto’s.


Sauwelweekend

Heb je nog geen plannen dit weekend? Ga nog even bij de Dio langs en scoor nog een Sauwelkaartje voor vrijdagavaond, zaterdagavond of zondagmiddag.


Rectificaties

Ondanks dat we alle zorg en nauwkeurigheid betrachten met het samenstellen van de krant zijn er helaas toch 2 foutjes in geslopen.
1. De Sleuteloverdracht en Carnavalsmis is dit jaar weer gewoon in de kerk Antonius Abt (pagina 21).

2. Op pagina na 45 staat Jeugdbestuurslid Luca Peijs met zijn ouders en NIET Lorenzo.

De krant staat vanaf heden wel online, klik hier, de jeugdkrant volgt ook nog.


Druk weekend

Naast het rondbrengen van de krant op zaterdag 9 februari is er ook de inschrijving van de Grote optocht bij `t Barreke en op zondag 10 februari natuurlijk ook nog de Kinderbingo.

 

ps de inschrijving voor de Kinderoptocht kan via het inschrijfformulier in de Kinder Carnavalskrant of via de website (klik hier)


Inschrijven Grote optocht 3 maart

Over een kleine 4 weken is het weer zo ver en kan er weer ingeschreven worden voor de Grote optocht.
Dit keer is de inschrijving op 9 februari in ’t Barreke van 16.00 uur tot 18.00 uur.

Het inschrijfformulier is hier te vinden.


Gouwe Party

Zaterdag 23 februari 2019
De Gouwe Party!

De Gouden Leeuw viert ism De Schraansers 33 jaar jeugdraad!

Met optredens van oa RAYMON HERMANS, ZANGER KAFKE en RANDY WATZEELS.

Voor de entree hoef je het niet te laten want dit feest is helemaal GRATIS.

Dit feest is voor jong en oud toegankelijk!


Met de installatie van de Jeugdraad (foto’s) en de onthulling (foto’s) van Prins Carnaval is voor ons het carnavalsseizoen officieel begonnen. Voor de 9e keer gaat Prins Pierre II voorop in de leut en bij de jeugd zal Prins Lars dun II dit gaan doen.

 

Festivalaaf: met 8 deelnemers was het Festivalaaf 2018 (foto’s) een groot succes met als glorieuze winnaar de dames van Nootdkreet, beter bekend onder de naam het V-Team. Zij zullen Traaie ook gaan vertegenwoordigen tijdens de Barnavalslied verkiezing van BaronieTV.

Via deze weg willen wij Janine Klappert bedanken voor de mooie foto’s zij gemaakt heeft deze avond.

Met trots hebben wij die avond ook de nieuwe Schraansersvlag gepresenteerd, deze is nu te koop bij Dio Relinde voor 15 EUR en in een later stadium ook via onze webshop op deze website.

 


 11-11 bal

10 November is het weer zover. Het 11-11 bal zal los gaan barsten. Een avond vol activiteiten. Zo zullen zowel de jeugdprins(es) en de Prins Carnaval voor het seizoen 2018/2019 onthult worden. Ook zal het beste carnavalslied van Traaie weer gekozen worden tijdens de Festivalaaf. Al dat leuks wil je niet missen natuurlijk! Kom daarom zaterdag 10 november vanaf 19.30 naar de Gouwe en feest met ons mee!


Carnavalsroute op zondag

Wij hebben jullie hulp nodig!

Uit diverse evaluaties, zowel intern als extern, en de feedback van vele andere lezen en horen wij dat de route van de Grote optocht op zondag te lang is en dat daardoor de optocht ook te lang duurt.

Daardoor willen wij nu eigenlijk de keuze bij jullie wegleggen. Welke van de 3 routes heeft jullie voorkeur, toch de oude route of 1 van de 2 andere routes.

Maak je keuze bekend via onderstaande link.

Carnavalsroute

Alvast bedankt.


Aanmelden Jeugdraad

Als het goed is zijn vandaag de inschrijfformulieren uitgedeeld op de scholen in Terheijden, zit je nou niet op school in Terheijden maar woon je er wel en wil je, je toch aanmelden voor de Jeugdraad, klik dan hier voor het inschrijfformulier.


Nieuw seizoen

We zijn weer begonnen!! We zijn weer gestart met alle voorbereidingen voor het nieuwe carnavalsseizoen. Het eerste op de agenda is het 11-11 bal met de onthulling van de nieuwe jeugdprins(es), het Festivalaaf en ook nog de onthulling van de nieuwe Prins Carnaval voor 2018/2019. Je kan je nog inschrijven voor Festivalaaf en hou de site en Facebook in de gaten voor het aanmelden voor de Jeugdraad.