Laatste nieuws

Gouwe Party

Zaterdag 23 februari 2019
De Gouwe Party!

De Goudenleeuw viert ism De Schraansers 33 jaar jeugdraad!

Met optredens van oa RAYMON HERMANS, ZANGER KAFKE EN RANDY WATZEELS.

Voor de entree hoef je het niet te laten want dit feest is helemaal GRATIS.

Dit feest is voor jong en oud toegankelijk!


Met de installatie van de Jeugdraad (foto’s) en de onthulling (foto’s) van Prins Carnaval is voor ons het carnavalsseizoen officieel begonnen. Voor de 9e keer gaat Prins Pierre II voorop in de leut en bij de jeugd zal Prins Lars dun II dit gaan doen.

 

Festivalaaf: met 8 deelnemers was het Festivalaaf 2018 (foto’s) een groot succes met als glorieuze winnaar de dames van Nootdkreet, beter bekend onder de naam het V-Team. Zij zullen Traaie ook gaan vertegenwoordigen tijdens de Barnavalslied verkiezing van BaronieTV.

Via deze weg willen wij Janine Klappert bedanken voor de mooie foto’s zij gemaakt heeft deze avond.

Met trots hebben wij die avond ook de nieuwe Schraansersvlag gepresenteerd, deze is nu te koop bij Dio Relinde voor 15 EUR en in een later stadium ook via onze webshop op deze website.

 


 11-11 bal

10 November is het weer zover. Het 11-11 bal zal los gaan barsten. Een avond vol activiteiten. Zo zullen zowel de jeugdprins(es) en de Prins Carnaval voor het seizoen 2018/2019 onthult worden. Ook zal het beste carnavalslied van Traaie weer gekozen worden tijdens de Festivalaaf. Al dat leuks wil je niet missen natuurlijk! Kom daarom zaterdag 10 november vanaf 19.30 naar de Gouwe en feest met ons mee!


Carnavalsroute op zondag

Wij hebben jullie hulp nodig!

Uit diverse evaluaties, zowel intern als extern, en de feedback van vele andere lezen en horen wij dat de route van de Grote optocht op zondag te lang is en dat daardoor de optocht ook te lang duurt.

Daardoor willen wij nu eigenlijk de keuze bij jullie wegleggen. Welke van de 3 routes heeft jullie voorkeur, toch de oude route of 1 van de 2 andere routes.

Maak je keuze bekend via onderstaande link.

Carnavalsroute

Alvast bedankt.


Aanmelden Jeugdraad

Als het goed is zijn vandaag de inschrijfformulieren uitgedeeld op de scholen in Terheijden, zit je nou niet op school in Terheijden maar woon je er wel en wil je, je toch aanmelden voor de Jeugdraad, klik dan hier voor het inschrijfformulier.


Nieuw seizoen

We zijn weer begonnen!! We zijn weer gestart met alle voorbereidingen voor het nieuwe carnavalsseizoen. Het eerste op de agenda is het 11-11 bal met de onthulling van de nieuwe jeugdprins(es), het Festivalaaf en ook nog de onthulling van de nieuwe Prins Carnaval voor 2018/2019. Je kan je nog inschrijven voor Festivalaaf en hou de site en Facebook in de gaten voor het aanmelden voor de Jeugdraad.